By Alexa Clay,Kyra Maya Phillips,Ronald Kuil

Leer van de meest succesvolle buitenbeentjes, van wie de resultaten nooit in de officiële cijfers komen

 

Lessen in creativiteit, innovatie, verkooptechnieken en ondernemerschap van buitenbeentjes, zoals kamelenmelkers, piraten, smokkelaars, vervalsers en oplichters.

Bij de grootste pioniers denken de meeste mensen aan Steve Jobs, Thomas Edison, invoice Gates en Henry Ford. the standard suspects. Maar dit boek gaat niet over deze grote namen, het gaat juist over de buitenbeentjes van onze economie. Over mensen van wie je nog nooit hebt gehoord en die web zulke grote denkers waren als Jobs, Edison en Ford. Vanuit deze verrassende hoek komen reduce in creativiteit, innovatie, verkooptechnieken en ondernemerschap.

De buitenbeentjeseconomie onthult alle ingenieuze decrease van deze buitenbeentjes wereldwijd, aan de hand van 20 verrassende, scherpzinnige en vindingrijke reduce van deze verborgen groep mensen.

 

Alexa Clay en Kyra Maya Philips zijn twee prijswinnende auteurs die schreven voor o.a. Wired Magazine, Harvard company Review, Le Monde, The long island instances en The Guardian.

Show description

Read or Download De buitenbeentjeseconomie (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Ik wil nooit vergeven worden (Privé-domein) (Dutch Edition) by Ted Hughes,Nelleke van Maaren

Ted Hughes is een van de grootste Britse dichters van na de oorlog. Zijn veelzijdige productie en gloedvolle voordracht stimuleerden generaties lezers. Daarnaast zou Hughes vooral bekend worden als â de guy vanâ de legendarische dichteres Sylvia Plath. Haar zelfmoord, kort nadat hij haar verlaten had, wierp een schaduw over zijn leven.

Read e-book online Wiplala (Dutch Edition) PDF

Een klein mannetje is het. Geen kabouter maar een wiplala. En zo heet hij ook. Wiplala kan tinkelen, een soort toveren, maar hij vergeet steeds hoe hij de dingen weer terug getinkeld krijgt. Als hij de familie Blom internet zo klein tinkelt als hijzelf, is dat het commence van een spannend avontuur. Zullen ze ooit weer 'normaal' worden?

New PDF release: Het Conversity Model (E-boek) (Dutch Edition)

Winst maken met fb, LinkedIn en Twitter. Eindelijk een boek dat zegt hoe social media kunnen opbrengen. Social media zetten traditionele advertising and marketing, adverteren en zelfs businessmodellen op hun kop. Sterker nog: traditionele advertising bestaat niet meer! Dagelijks doen miljoenen mensen een beroep op social media om allerhande redenen: als antwoord op de info overload, om te zoeken naar een nieuwe task .

Een wilde zwaan (Dutch Edition) by Michael Cunningham,Yuko Shimizu,Marijke Versluys PDF

Pulitzer Prize-winnaar Michael Cunningham neemt ons in Een wilde zwaan mee terug naar de welbekende sprookjes uit onze jeugd. Iedereen kent de verhalen over vergiftigde appels, meisjes met ellenlang haar, en huisjes in het bos gemaakt van gemberkoek en suikergoed. Maar in Een wilde zwaan lezen we wat we niet hebben meegekregen, of wat er is gebeurd na ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’.

Extra resources for De buitenbeentjeseconomie (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

De buitenbeentjeseconomie (Dutch Edition) by Alexa Clay,Kyra Maya Phillips,Ronald Kuil


by Kenneth
4.5

Rated 4.50 of 5 – based on 11 votes